Kayseri’de meydana gelen ilginç bir olayda, panelvan aracıyla önünde giden bir otomobile arkadan çarpan sürücü, kaza sonrası sinirlenerek aracından indi ve saldırmaya kalkıştı.

CEZA REKORU KIRILDI
Bu dikkatsiz davranışı sonucunda, sürücüye 337 bin 431 TL idari para cezası kesildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden gelen ihbarlar doğrultusunda kaza sonrası olay yerine intikal etti. Ekiplerin yaptığı incelemeler, kazanın ardından sürücünün davranışlarının ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Kazanın hemen ardından, sürücünün ehliyetine geçici olarak el konulurken, araç da trafikten men edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücüyü yakalayarak hakkında adli işlem başlatma sürecine girdi. Ayrıca, çevreye rahatsızlık veren bir aracın egzozunun kurallara aykırı olduğu ihbarı üzerine, ilgili sürücüye de 6 bin 719 TL ceza uygulandı.








