Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sevincini yaşadı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğini vurguladı.
TAKIMIN MOTİVASYONU ÖNEMLİ
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, takımın motivasyonunu artırmak ve birlikteliği sağlamak için suçlu aramak yerine başarı için nasıl ilerleyeceklerine odaklanmaları gerektiğini belirtti. Büyükkılıç, "Kayseri bizim değerimiz, Kayserispor ayrı bir markamız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda da Kayseri’nin birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde yoluna devam edeceğine inanıyorum" dedi.
BİR BAŞKA KAYSERİ YOK
Vali Çiçek, galibiyetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederken, Kayseri’nin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Taraftarların maça olan sevgisini son dakikaya kadar gösterdiğini belirten Çiçek, "Bizim başka gidecek bir şehrimiz yok. Bugün bu sevinci yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Kayserispor’u çok seviyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta tüm Kayserilileri stada davet ediyoruz" şeklinde konuştu.








