Kepez Belediyesi’nden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Öncesi Temizlik Desteği

YAŞAM Yayınlanma : 17 Mart 2026 14:08 Düzenleme : 17 Mart 2026 14:08
Kepez Belediyesi’nden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Öncesi Temizlik Desteği
Kepez Belediyesi, bayram öncesi şehit ve gazi ailelerinin evlerine temizlik desteği vererek onlara destek oldu. Başkan Kocagöz, ailelerin baş tacı olduğunu belirtti.
Kepez Belediyesi’nden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Öncesi Temizlik Desteği

Kepez Belediyesi, yaklaşan bayram öncesinde şehit ve gazi ailelerinin evlerini temizleyerek onlara destek oldu. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ailelerin bayrama daha temiz ve huzurlu girmeleri hedefleniyor.

BAYRAM HAZIRLIĞI İÇİN KAPSAMLI TEMİZLİK

Proje dahilinde, şehit ve gazi ailelerinin evleri baştan aşağı temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Bu hizmetten faydalanan ailelerden biri de Ünsal Mahallesi'nde yaşayan Şehit İbrahim Kaçak'ın ailesi oldu. Temizlik işlemleri tamamlandıktan sonra, Kepez Belediyesi'nin Bitki ve Fidan Üretim Tesisi'nde yetiştirilen bir saksı çiçeği, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz adına şehit ailesine takdim edildi.

“ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Şehit ve gazi ailelerimiz için yürüttüğümüz hizmetler bir görev değil, bir vefa borcudur. Amacımız, bayramı herkes için daha huzurlu ve anlamlı kılmak. Onların hayatını kolaylaştırmak ve yanlarında olmak bizim önceliğimizdir. Şehit ve gazi ailelerimiz bizlerin baş tacıdır. Tüm şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin yaklaşan bayramlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.