Kırıkkale'de şok eden banka hatası: Hesabında 55 milyon bulan Adem Gürler'in hikayesi

YAŞAM Yayınlanma : 29 Kasım 2025 23:01 Düzenleme : 29 Kasım 2025 23:01
Kırıkkale'de şok eden banka hatası: Hesabında 55 milyon bulan Adem Gürler'in hikayesi
Kırıkkale'de Adem Gürler, banka hesabında yanlışlıkla gördüğü 55 milyon lira ile şok oldu. Hesabı bloke edilen Gürler, durumu yetkililere bildirdi.

Kırıkkale’de yaşayan 34 yaşındaki Adem Gürler, mobil bankacılık uygulamasına girdiğinde hesabında 55 milyon lira olduğunu görünce gözlerine inanamadı. Gürler, bu durum karşısında adeta şoke olduğunu ifade ederek, "Banka çalışanları bile önce 55 bin olduğunu düşündü, sonra 55 milyon olduğunu görünce şok oldular" dedi.

HESABINDAKİ PARA ŞOK ETTİ

Gürler, arkadaşının hesabına gönderdiği 6 bin 750 lira için girdiği uygulamada, ekranda gördüğü rakam karşısında yaşadığı duyguları anlattı. Hesabının bloke edildiğini belirten Gürler, yetkililerden sürecin bir an önce netleşmesini istedi. "O an hesabımda gördüğümde yaşam bitti, gerçekten hayaller başlamıştı" şeklinde konuşan Gürler, yaşadığı durumu sosyal medyada araştırdığını fakat benzer bir örneğe rastlamadığını kaydetti.

DEVLETİN YARDIMINI BEKLİYOR

Gürler, banka hesabına el konulduğunu ve şu an işlem yapamadığını dile getirirken, "MASAK el koyduğu için banka da bir şey yapamadı. Devlet büyüklerimden bu paranın kaynağını bulmalarını istiyorum. Beni mağdur ettiler, artık bu parayı bana vermelerini istemiyorum, yasal yoldan halletmek istiyorum" dedi. Hayali kuracak kadar büyük bir miktar olduğunu vurgulayan Gürler, "Ben 55 sene çalışsam o parayı bir arada göremem" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.