Kırklareli Valisi, düzensiz göçle mücadele için mobil göç noktası ve polis denetimlerini yerinde inceledi

YAŞAM Yayınlanma : 07 Aralık 2025 21:21 Düzenleme : 07 Aralık 2025 21:21
Kırklareli Valisi, düzensiz göçle mücadele için mobil göç noktası ve polis denetimlerini yerinde inceledi
Kırklareli Valisi Uğur Turan, düzensiz göçle mücadele için Mobil Göç Noktası uygulama aracını ve polis yol kontrol noktalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kırklareli Valisi, düzensiz göçle mücadele için mobil göç noktası ve polis denetimlerini yerinde inceledi

Kırklareli Valisi Uğur Turan, eşi Nihal Turan ile birlikte düzensiz göçle mücadele kapsamında sahada görev yapan Mobil Göç Noktası uygulama aracını ve polis yol kontrol noktalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MOBİL GÖÇ NOKTASI ZİYARETİ

Vali Turan, ilk olarak Mobil Göç Noktası uygulama aracında görev yapan personeli ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Turan, görevli personele kolaylıklar diledi.

POLİS KONTROL NOKTALARINDA İNCELEME

Vali Turan, daha sonra Türkiye ve Kırklareli’nin huzur ve güvenliği için 7/24 görev yapan polis yol kontrol noktalarındaki ekipleri ziyaret ederek denetim ve incelemelerde bulundu. Emniyet personeline çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyen Turan, polis yol kontrol noktalarındaki denetim defterlerini imzaladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.