Türk Kızılay Denizli İl Merkezi Başkanlığı, Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlediği anlamlı iftar programında 450 yetim çocuk ve ailesini bir araya getirdi.

Renkli görüntülerle dolu bir iftar
İftar programında mehteran gösterisi ve hediyelerle çocukların yüzü güldü. Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu pekiştiren bu özel organizasyona katılan çocuklar, sıcak bir ortamda oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Program, Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger’in de katılımıyla daha da anlam kazandı.

Vali Köşger çocuklarla bir araya geldi
Protokol üyeleri, masaları tek tek dolaşarak çocuklarla yakından ilgilendi. İftarın ardından Vali Köşger, çocuklarla uzun süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran, Türk Kızılay Denizli İl Başkanı Pınar Gökçe ve birçok Kızılay gönüllüsü de katıldı. Etkinlikte sahne alan Fetih 1453 Mehteran Ekibi, coşkulu gösterileriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca, çocuklara geleneksel macun ikramları yapılarak Ramazan gelenekleri yaşatıldı. Türk Kızılay Denizli İl Başkanı Pınar Gökçe, yetim çocukların ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirtti.







