Kocaeli'de yürüyüş alanında erkek cesedi bulundu

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Haziran 2026 07:07 Düzenleme : 17 Haziran 2026 07:07
Kocaeli'de yürüyüş alanında erkek cesedi bulundu
Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki yürüyüş alanında bulunan yaşlı bir adamın cesedi, yapılan incelemeler sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kocaeli'de yürüyüş alanında erkek cesedi bulundu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir yürüyüş alanında hareketsiz yatan yaşlı bir adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kocaeli\

VATANDAŞLAR DURUMU FARK ETTİ

Hürriyet Mahallesi'ndeki yürüyüş alanında, yaklaşık bir haftadır orada olduğu değerlendirilen 72 yaşındaki Yılmaz Kaya'nın cesedi, vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, Kaya'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. İlk incelemelere göre, cesedin uzun süre açık alanda kaldığı ve yüzünün tanınmayacak derecede bozulduğu öğrenildi.

Kocaeli\

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, Yılmaz Kaya'nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. Bu trajik olay, bölgede yaşayan halkta şok etkisi yarattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.