Kocaelispor, Uğur Kaan Yıldız ile güçlendi

SPOR Yayınlanma : 03 Haziran 2026 16:15 Düzenleme : 03 Haziran 2026 16:15
Kocaelispor, Uğur Kaan Yıldız ile güçlendi
Kocaelispor, Göztepe'den Uğur Kaan Yıldız'ı 2+1 yıllığına transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Yıldız, yeni takımında mutluluğunu dile getirdi.

Kocaelispor, Göztepe'den 23 yaşındaki savunma oyuncusu Uğur Kaan Yıldız'ı 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Kocaelispor, Uğur Kaan Yıldız ile güçlendi 1

UĞUR KAAN YILDIZ'IN AÇIKLAMALARI

Transfer sonrası konuşan Yıldız, "Kocaelispor ailesine katıldığım için çok onurlu ve mutluyum. Hodri Meydan’ın desteğiyle bu sezon en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı. Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Kocaelispor, transfer komitesini kurarak çalışmalara hız kazandırdı.

Kocaelispor, Uğur Kaan Yıldız ile güçlendi 2

TRANSFER KOMİTESİNDEN İLK ADIM

Kulüp Başkanı Recep Durul, Başkan Vekili Veli Başkurt, yönetici Zeynel Abidin Akyol ve Teknik Direktör Selçuk İnan'dan oluşan komite, ilk olarak Yıldız'ın transferini gerçekleştirdi. Takım kaptanı Ahmet Oğuz ile yolların ayrılmasının ardından, sağ bek oyuncusu Uğur Kaan, yeşil-siyahlı ekibe katıldı. Genç futbolcu, "Başkanımız, Selçuk hocamız ve takım arkadaşlarımla bu sezon hedeflediğimiz şeylere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.