Konya’da bir aydır trafiğe kapalı olan cadde yeniden açıldı!

GÜNCEL Yayınlanma : 17 Temmuz 2026 13:36 Düzenleme : 17 Temmuz 2026 13:39
Konya’da bir aydır trafiğe kapalı olan cadde yeniden açıldı!
Konya'da Stadyum ile Şehir Hastanesi arasında devam eden Tramvay Hattı çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir ay önce kapatılan Ereğli Yolu Caddesi ile Ünen Caddesi kavşağı yeniden araç trafiğine açıldı

Konya'da tramvay hattı yapım çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir aydır trafiğe kapalı olan kavşak yeniden açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Stadyum - Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım çalışmaları kapsamında 22.06.2026 tarihinde trafiğe kapatılan Ereğli Yolu Caddesi ile Ünen Caddesi kavşak kesişiminin çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden araç trafiğine açıldığını duyurdu.

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Açıklamada ayrıca, Şehir Hastanesi Dönüşü ile Aslım Caddesi Dönüşünde çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği belirtilirken bu bölümlerin çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından araç trafiğine açılacağı bildirildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.