Konya dağlarında yürekler ağızda: 2 gündür kayıp yaşlı kadın için zamana karşı yarış!

ASAYİŞ Yayınlanma : 04 Temmuz 2026 15:30 Düzenleme : 04 Temmuz 2026 15:30
Konya dağlarında yürekler ağızda: 2 gündür kayıp yaşlı kadın için zamana karşı yarış!
Konya Seydişehir'de 2 gündür kayıp olan 65 yaşındaki Firdevs Üner'i bulmak için jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri engebeli dağlık arazide zamana karşı yarışıyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, hayvanlarını otlatmak üzere çıktığı engebeli dağlık arazide 2 gündür kayıp olan 65 yaşındaki Firdevs Üner'i bulmak için ekipler seferber oldu. Umutlar tükenmeden, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, zorlu arazi şartlarına rağmen arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konya dağlarında yürekler ağızda: 2 gündür kayıp yaşlı kadın için zamana karşı yarış! 1

UMUTLAR E KİPLERİN GÖZLERİNDE

Olay, 2 Temmuz günü Seydişehir'de yaşayan Seyit Ahmet ve Firdevs Üner çiftinin, küçükbaş hayvanlarını otlatmak için Şehir Gediği mevkisine gitmesiyle başladı. Bir süre sonra eşini göremeyen Seyit Ahmet Üner'in çevrede yaptığı arama sonuçsuz kalınca, hayatından endişe ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla çok sayıda jandarma, AFAD ve Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi sevk edildi. Firdevs Üner'in en son görüldüğü Şehir Gediği mevkisi, arama çalışmalarının merkezi olarak belirlendi.

Konya dağlarında yürekler ağızda: 2 gündür kayıp yaşlı kadın için zamana karşı yarış! 2

SARP ARAZİDE ZAMANA KARŞI MÜCADELE

Ekipler, kayıp kadının izini bulabilmek amacıyla bölgeyi çember altına alarak geniş çaplı bir operasyon başlattı. 2 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki Firdevs Üner'i bulma gayreti, bölgenin dağlık, kayalık ve sarp yapısı nedeniyle büyük zorluklara rağmen büyük bir titizlikle devam ediyor. Arama-kurtarma personeli, her bir detayı gözden kaçırmamak için büyük bir gayret gösteriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.