Konya’da KOBİ’lere ücretsiz ‘Yapay Zeka’ eğitimi verilecek

EKONOMİ Yayınlanma : 16 Ağustos 2025 03:00
Konya’da KOBİ’lere ücretsiz ‘Yapay Zeka’ eğitimi verilecek
Konya Ticaret Odası, EULEP projesi Avrupa Komisyonu tarafından Erasmus+ kapsamında KOBİ çalışanlarına yönelik ücretsiz "Yapay Zeka", "Sanal Gerçeklik" ve "Değişim Yönetimi" konularında eğitim verileceğini duyurdu.

EULEP projesi Avrupa Komisyonu tarafından Erasmus+ kapsamında desteklenen mesleki eğitim ve öğretimde (VET) mükemmelliği geliştirmeye yardımcı olan uluslararası bir işbirliği platformu olduğu belirtilen açıklamada, “Projenin ana hedefi, yapay zekâ, sanal gerçeklik ve değişim yönetimi (change management) konularında şirketlerin ihtiyaçlarını belirleyerek, bu doğrultuda yenilikçi mesleki eğitim modülleri geliştirmektir. Faaliyetlerine 2023 yılında başlanan söz konusu proje kapsamında KOBİ çalışanlarına yönelik "Yapay Zeka", "Sanal Gerçeklik" ve "Değişim Yönetimi" konularında eğitim modülleri geliştirilmiştir. Ağustos-Ekim 2025 tarihleri arasında da şirket personeline yönelik ücretsiz eğitimler verilecek.’’ denildi.

konyada-kobilere-ucretsiz-yapay-zeka-egitimi-verilecek-2.jpg

Eğitimlere kayıt olmak isteyen KOBİ yöneticilerinin Konya Ticaret Odası’nın resmi iternet sayfasından gerekli bilgileri alabileceği de vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.