Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, çocuk yaşlarda çekirdekten başladığı mobilyacılık mesleğinde, üniversiteyi dereceyle tamamlayarak diplomalı oldu.
Mobilyacılık sektöründe yıllardır adından söz ettiren Günbaş, bilgi ve tecrübesini akademik eğitimle güçlendirme hedefiyle Konya Teknik Üniversitesi Mobilya İç Mekân ve Tasarım Bölümü’ne kaydoldu. Eğitimini tamamlayıp bölüm üçüncüsü olarak mezun olan Günbaş, diploma sevinci yaşadı.
‘EĞİTİMİN YAŞI OLMAZ’ SÖZÜNÜN CANLI NEFERİ
Yıllardır üretim, tasarım ve esnaf teşkilatının içinde bulunan Günbaş’ın mezuniyeti, meslektaşları arasında taktirle karşılanırken öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yaşının olmadığını bir kez daha ortaya koydu.
Mobilya sektörünün değişen teknoloji ile birlikte sürekli gelişip değiştiğini dile getiren Günbaş, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı.








