Konyaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı

SPOR Yayınlanma : 02 Mart 2026 01:12 Düzenleme : 02 Mart 2026 01:33
Konyaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı
Tümosan Konyaspor, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Ziraat Türkiye Kupası Grup Eleme Aşaması B Grubu 4. haftasında konuk olacağı İkas Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı.

ANTRENMANLARA BAŞLADILAR

Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma ile başladı. Rams Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcularımız, antrenmanı yenileme çalışması ile tamamladı. Sahada rondo ve topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Anadolu Kartalı, bugün saat 17:00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

PALUT'TAN AÇIKLAMA

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, sarı kart görerek cezalı duruma düşen Blaz Kramer hakkında açıklama yaptı. Palut, “Ofansif manada bazı bölgelerde alternatif sıkıntısı çekiyoruz. Bunu gizlemeye gerek yok. Kramer de Muleka da forvet oynayabilir ama sonuçta hangisi oynamazsa kenarda bir tanesinin hazır beklemesi herhangi bir negatif durum için bizim değerli. Kramer bu hafta böyle bi durumda değil. Bazı zamanlar ikisini birden kullanıyoruz maç onu gerektiriyor. Öyle bir şansımız da olmayacak. Artık ligler çok ilerledi ve kart cezaları bütün takımlar için kaçınılmaz bir durum. En iyi şekilde telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.