Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: Kasımpaşa maçı zorlu geçecek ama oyunumuzu yansıtacağız

SPOR Yayınlanma : 03 Ekim 2025 13:46 Düzenleme : 03 Ekim 2025 13:46
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: Kasımpaşa maçı zorlu geçecek ama oyunumuzu yansıtacağız
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kasımpaşa maçı öncesinde zorlu bir karşılaşma beklediklerini ancak kendi oyunlarını sahaya yansıtacaklarını belirtti. Orta saha oyuncusu Melih İbrahimoğlu ise galibiyetten emin olduğunu söyledi.
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: Kasımpaşa maçı zorlu geçecek ama oyunumuzu yansıtacağız

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

KASIMPAŞA MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Konyaspor, ligdeki hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Recep Uçar, Kasımpaşa'nın ligdeki performansına dikkat çekti. Uçar, "Ligde her maçın ne kadar zor seviyede olduğunu görüyoruz. Farklı sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Kasımpaşa da baktığımızda 3 maçı deplasmanda oynamasına rağmen son 5 maçta 8 puan toplayan bir ekip. İçeride oynadığı son maçta da Fenerbahçe’ye karşı yaklaşık 50 dakika 11’e 10 oynamasına rağmen 1-0 geriden gelip iyi oyun oynayan bir ekip. Değerli oyuncuları var. Beraber oynama alışkanlığı olan oyuncuları var. Belki de en öne çıkan özelliği de oyuncularının birçoğunun fiziksel parametreleri çok yüksek." ifadelerini kullandı.

OYUN PLANI VE TARAFTAR BEKLENTİSİ

Recep Uçar, Kasımpaşa'nın fiziksel gücüne vurgu yaparak, "Bu da onların son haftalarda lige ne kadar iyi giriş yapmasalar da iyi sonuçlar almasına sebebiyet verdi. Zor bir maç bekliyor ama biz içeride ya da dışarıda kiminle oynarsak oynayalım aslında kurguladığımız oyunu yansıtmaya çalışıyoruz. Bu maç da öyle bir maç olacak. Genel olarak hazırlıklarımız iyi geçiyor, keyfimiz yerinde. Umarım hafta sonu milli ara öncesinde taraftarımızı mutlu edecek iyi bir netice alıp moralli bir şekilde milli araya gireriz." dedi.

MELİH İBRAHİMOĞLU'NDAN GALİBİYET VURGUSU

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Melih İbrahimoğlu da Kasımpaşa maçıyla ilgili konuştu. Başakşehir galibiyetinin moral bulmalarını sağladığını belirten İbrahimoğlu, "Başakşehir maçı öncesi 2 mağlubiyet aldık. Tabii bizim moralimizi biraz bozdu ama yine de güçlü bir takım olduğumuza inanarak Başakşehir maçına çok iyi çalıştık. Taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet aldık. Bu haftaki Kasımpaşa maçına çok iyi çalışıyoruz. Ve burada galibiyet alarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah bu hafta da Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.