Konyaspor Başkan Vekili Yunus Derebağ düzenlediği tanıtım toplantısında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yeni yapılan CİP Alan (Batı Alt) hakkında bilgi verdi. 2025-2026 sezonunda locaların yeterli olmadığına dikkat çeken Derebağ, ‘’Biz bu sene bir farkındalık daha yarattık. Localar yeterli olmadığından dolayı, VIP salonlarımız olan kişilik koltuklarımızı loca haline getirdik. Burayı da CIP olarak yaptık. Hem localarımızın sayısını artırmak hem de kulübümüze devamlı bir gelir elde edebilmek için bu şekilde bir çalışma gerçekleştirdik. Geçen senelerde bu VIP salonlarına gelen bilet adedi ya da kulübümüze olan katkı, bu sene localar sayesinde biraz daha artmış durumda" dedi.
40 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE GELİR
Locaların yüzde 85 oranında satıldığını da ifade eden Derebağ, ‘’Geçen sene buralardan 9-10 bin TL’lik bilet satıyorduk. Şimdi ise toplam 62 tane loca haline getirdik. Bunların 2 tanesini futbolcu delegasyonuna, rakip futbolcu delegasyonuna ve futbolcu eşlerine ayırdık. Toplamda 5-6 tanesi bu şekilde ayrıldı. Diğerleri satışa çıkarıldı. Şu anda yüzde 85’i satılmış durumda. Bu satışlardan kulübümüze 40 milyon TL’nin üzerinde bir gelir elde etmiş bulunuyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Locaları alan kişilerin, üst kattaki localarla aynı haklara sahip olduğuna da dikkat çeken Derebağ, ‘’ Bein Connect’ten yayın paketi veriyoruz. 8, 10, 12, 16 ve 20 kişilik olarak farklı kapasitelere böldük. Kullanıcılar istedikleri kişileri ekleyebiliyorlar. Ayrıca 2 araçlık ücretsiz otopark hizmeti veriyoruz. CIP alanında ücretsiz yeme-içme, çay-kahve hizmetinden faydalanabiliyorlar. Hem içeriden hem de cam bölmeden dışarıdan maçı izleme imkânı buluyorlar. Böylece keyifli ve güzel bir maç atmosferi ortaya çıkıyor" dedi.







