Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan bir tartışma, kanlı bir olaya dönüştü. 65 yaşındaki M.E.A., 45 yaşındaki F.A. ile hastane önünde karşılaştı ve aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga ve bıçaklama
Tartışmanın büyümesi üzerine M.E.A., yanında taşıdığı bıçakla F.A.’yı yaraladı. Olay, sabah saatlerinde Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerindeki diş hastanesinin önünde meydana geldi. Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şüpheli yakalandı
Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hızlıca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçmaya çalışan M.E.A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.








