Korkunç kaza: Tekeri kopan otomobil refüje savruldu, sürücü yaralandı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Mayıs 2026 06:09 Düzenleme : 23 Mayıs 2026 06:09
Korkunç kaza: Tekeri kopan otomobil refüje savruldu, sürücü yaralandı!
Kastamonu'da seyir halindeyken tekerleği kopan otomobil refüje çarptı, sürücü yaralandı. Araçta bulunan 3 yolcu ise tedavi reddetti.
Korkunç kaza: Tekeri kopan otomobil refüje savruldu, sürücü yaralandı!

İstanbul'dan Tokat'a bayram yolculuğu yapan bir otomobilin ön sağ tekerleği, seyir halindeyken aksından koparak adeta fırladı. Bu beklenmedik olay, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine ve aracın kontrolden çıkarak refüje çarpmasına neden oldu. Kazanın merkezinde kalan sürücü Zülfikar Z., aldığı darbelerle yaralanırken, aynı araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen üç yolcu ise sağlık ekiplerinin yardım teklifini reddetti.

Korkunç kaza: Tekeri kopan otomobil refüje savruldu, sürücü yaralandı! 1

BAYRAM TATİLİ KABUSA DÖNDÜ

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, D100 karayolu üzerinde meydana gelen bu yürek burkan kaza, bayram coşkusunu bir anda kedere çevirdi. İstanbul'dan Tokat'ın Zile ilçesine Kurban Bayramı tatili için yola çıkan Zülfikar Z. idaresindeki araç, Çevlik Köyü yakınlarında korkunç bir manzarayla karşılaştı. Tekerleğin kopmasıyla başlayan zincirleme reaksiyon, otomobilin refüje şiddetle çarpmasıyla son buldu. Olay yerine hızla intikal eden sağlık, jandarma ve trafik ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.

Korkunç kaza: Tekeri kopan otomobil refüje savruldu, sürücü yaralandı! 2

YOLCULARA JANDARMA DESTEĞİ

Kazanın ardından ambulansa binmeyi reddeden yolculara ise jandarma ekipleri insani bir yaklaşımla destek oldu. Özellikle yaşlı bir kadının yaşadığı şoku atlatması için ekip aracına alınarak sakinleştirilmesi, olayın trajedisi içinde umut ışığı oldu. Yaşanan bu kaza nedeniyle D100 karayolunda bir süre trafik aksarken, aracın çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.