Koşukavak'tan flaş maç sonu yorumu: '3-0'dan sonra oyun bitmişti

SPOR Yayınlanma : 08 Şubat 2026 23:43 Düzenleme : 08 Şubat 2026 23:43
Koşukavak'tan flaş maç sonu yorumu: '3-0'dan sonra oyun bitmişti
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor galibiyeti sonrası '3-0'dan sonra oyun bitmişti' diyerek maçın kontrolünü ele aldıklarını ve galibiyete ulaştıklarını belirtti.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Koşukavak, maçın kırılma anını ve genel oyun değerlendirmesini paylaştı.

OYUN KONTROL ALTINDAYDI

Koşukavak, 'Bana göre 3-0'dan sonra oyun bitmişti. Oyunu kontrol ederek bitirdik, inşallah böyle devam ederiz' ifadelerini kullanarak, takımının galibiyete giden yolda üstün bir performans sergilediğini vurguladı. Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Keçiörengücü, kendi sahasında Bandırmaspor'u mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürdü.

RAKİP TAKTİĞİ VE MAÇIN DİNAMİKLERİ

Teknik adam, rakip Bandırmaspor'un maç boyunca beşli savunma anlayışıyla sahaya çıktığını ve geçiş hücumlarıyla oyunu kontrol etmeye çalıştığını belirtti. Normalde dörtlü savunma oynayan rakibin taktik değiştirmesinin kendilerini set hücumlarında zorladığını ancak buldukları gollerle oyunun seyrini değiştirdiklerini anlattı. Maçın 35. dakikasında rakibin 10 kişi kalmasıyla birlikte skorun 2-0'a gelmesinin ardından daha kontrollü bir oyun sergilediklerini ve geçiş hücumlarıyla 3. golü bularak maçı koparttıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.