Kuşadası'nda görev şehitleri turnuvası: Çeyrek final heyecanı başladı

GÜNDEM Yayınlanma : 25 Ekim 2025 19:05 Düzenleme : 25 Ekim 2025 19:05
Kuşadası'nda görev şehitleri turnuvası: Çeyrek final heyecanı başladı
Kuşadası'nda düzenlenen Görev Şehitleri Kupası'nda çeyrek finaller için heyecan dorukta.
Kuşadası'nda görev şehitleri turnuvası: Çeyrek final heyecanı başladı

Kuşadası’nda, 2015 yılında terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden İsmail Davas, Hasan Fıstıkçı, Osman Sarı, Veysel Turgut ve Uğur Apaydın anısına düzenlenen Görev Şehitleri Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Şerif Akarçeşme tarafından organize edilen turnuvada, bugün oynanan iki maç büyük çekişmeye sahne oldu. Mutlu Halı Saha Tesisleri'nde günün ilk karşılaşmasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ile Siverekliler Derneği takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Emniyet ekibi, sahadan 18-2’lik farklı bir galibiyetle ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Akkuş İnşaat ile Kuşadası Adliyesi takımları mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta son dakikalarda gelen golle Akkuş İnşaat, sahadan 3-2 galip ayrılarak grup liderliğini elde etti. Bu sonuçların ardından 1. grupta 1. Akkuş İnşaat, 2. Kuşadası Adliyesi; 2. grupta ise 1. Ali Kotan FK, 2. Kuşadası Belediyesi takımları çeyrek finale yükseldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.