Kütahya'da üç aracın karıştığı kazada iki kişi yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Haziran 2026 22:16 Düzenleme : 22 Haziran 2026 22:16
Kütahya'da üç aracın karıştığı kazada iki kişi yaralandı
Kütahya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı. Ara yoldan çıkan bir araçla çarpışan otomobillerden biri refüje çıktı.

Kütahya'da yaşanan trafik kazası, şehir merkezindeki ulaşımı bir süreliğine aksattı. Abdurrahman Karaa Bulvarı'nda meydana gelen olayda, üç aracın karıştığı zincirleme bir kaza sonucunda iki kişi yaralandı.

Kütahya\

ARA YOLDAN ÇIKAN ARAÇ KAZAYI BAŞLATTI

Edinilen bilgilere göre, kazanın başlangıcı ara yoldan ana caddeye çıkmaya çalışan bir hafif ticari aracın, ana yolda ilerleyen başka bir otomobille çarpışmasıyla oldu. Bu çarpışmanın etkisiyle, o esnada İstasyon Caddesi'nden çevre yoluna doğru seyreden üçüncü bir otomobil sürücüsü, kazaya karışan araçlara çarpmamak için ani bir manevra yapmak zorunda kaldı.

REFÜJE ÇIKAN ARAÇ DURDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Ancak bu ani manevra, aracın kontrolünün kaybedilmesine yol açtı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımdaki refüje çıkarak durabildi. Olayın hemen ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan iki kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.