Linyit İlköğretim Okulu'nda Ramazan coşkusu yaşandı

EĞİTİM Yayınlanma : 02 Mart 2026 20:30 Düzenleme : 02 Mart 2026 20:30
Linyit İlköğretim Okulu'nda Ramazan coşkusu yaşandı
Linyit İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, öğrencilerin yoğun katılımıyla renklendi ve manevi değerlere vurgu yapıldı.
Linyit İlköğretim Okulu'nda Ramazan coşkusu yaşandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, Linyit İlköğretim Okulu’nda öğrenciler için büyük bir program gerçekleştirildi.

ETKİNLİKTE RENGARENK GÖSTERİLER

Programda, öğrencilerin manevi değerlerle buluşması ve Ramazan ayının öneminin anlatılması amacıyla Hacivat ve Karagöz gösterileri yapıldı. Ayrıca, Nasreddin Hoca ile manevi değerler üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Çocuk oyunları ile birlikte pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramları da etkinliğin renkli anları arasında yer aldı. Öğrenciler, etkinlik boyunca birlikte ilahiler söylediler.

KÜTAHYA'DA EN KAPSAMLI RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Okul Müdürü Murat Bilgin, etkinliğin Kütahya genelinde düzenlenen en kapsamlı Ramazan programlarından biri olduğunu belirtti. Bilgin, Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Çocuklarımıza bolluk, bereket ve huzurun habercisi olan Ramazan ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz.” dedi. Okul Müdür Yardımcısı Tümay Karataş ise, Ramazan ayına uygun şekilde okulun hazırlandığını vurgulayarak, “Öğrencilerimize Ramazan ayının manevi hissini hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına çok güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.