Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası, bir sürücünün hastaneye kaldırılmasına ve araçlarda ciddi maddi hasara yol açtı. Olay, iki otomobilin kontrolsüz bir şekilde çarpışmasıyla vuku buldu.

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDILAR
İddialara göre, İstasyon Caddesi'nde ilerleyen 16 plakalı bir otomobil ile yan yoldan aniden çıkan 39 DY 206 plakalı bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle 39 DY 206 plakalı aracın ön tekerleği yerinden fırlarken, aracın ön kısmında da büyük bir hasar oluştu. Diğer otomobilin ön bölümü de çarpışmadan nasibini aldı ve ciddi hasar gördü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. 16 plakalı otomobilin sürücüsü, tedbirli bir yaklaşımla hastaneye sevk edildi.
KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Kazanın meydana geldiği yolda yapılan ilk incelemelerde herhangi bir fren izine rastlanmadığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri, olası bir ihmali veya dikkatsizliği ortaya çıkarmak amacıyla kapsamlı bir inceleme başlattı. Kaza anı ve nedeni üzerine yürütülen soruşturma devam ediyor.







