Malatya'da bir müstakil evde çıkan yangın, paniğe yol açtı. Yangın sırasında evde mahsur kalan bir kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olayın detayları
Yangın, saat 02.30'da Battalgazi ilçesi Fırat Mahallesi Gelibolu Sokak'ta meydana geldi. Tek katlı müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurtarma çalışmaları
İtfaiye ekipleri, evde mahsur kalan S.A.'yı kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti. S.A., evde başka bir kişinin daha olduğunu bildirmesi üzerine ekipler, evde detaylı bir arama gerçekleştirdi. Ancak başka birine ulaşamadılar. Hastaneye gitmeyi reddeden S.A.'ya olay yerinde müdahale edildi. Yangın sonucunda ev kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.








