Malazgirt'te spor şenlikleri coşkuyla başladı

SPOR Yayınlanma : 08 Nisan 2026 21:06 Düzenleme : 08 Nisan 2026 21:06
Malazgirt'te spor şenlikleri coşkuyla başladı
Malazgirt'te düzenlenen spor şenlikleri, coşkulu bir başlangıç ile 25 Nisan'a kadar sürecek etkinliklerle devam edecek.
Malazgirt'te spor şenlikleri coşkuyla başladı

Muş'un Malazgirt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor şenlikleri, Malazgirt Milli Parkı'ndaki spor salonunda başladı.

Malazgirt\

SPOR DALLARIYLA DOLU BİR ORGANİZASYON

Etkinlikler kapsamında voleybol, masa tenisi, okçuluk ve futsal turnuvaları yer alıyor. İlçe genelinden yoğun bir katılımın olduğu bu spor şenliklerinin 25 Nisan'a kadar devam edeceği, final müsabakalarının ardından sona ereceği bildirildi.

Malazgirt\

ŞENLİKLERİN COŞKUSU

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Malazgirt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Boran Karataş, etkinliklerin coşkulu bir şekilde başladığını belirterek, "Malazgirt genelinde düzenlediğimiz voleybol, masa tenisi, okçuluk ve futsal spor festivali büyük bir heyecanla başladı. Katılımın yüksek olduğu organizasyonumuz, toplumun her kesimi tarafından memnuniyetle karşılandı" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.