Kayseri Valiliği ve Melikgazi Belediyesi iş birliğiyle kurulan Mektep Melikgazi Sosyal Bilimler Okulu'nun ikinci eğitim yılı için kayıtlar başladı.

KAYITLAR BAŞLADI
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği okul hakkında bilgi verdi. Palancıoğlu, gençlerin eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, Mektep Melikgazi'nin gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl birçok öğrencinin kendini geliştirdiğini ifade eden başkan, yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu.

EĞİTİM İÇERİĞİ
Eğitimler, Gülük Mahallesi'ndeki tarihi Filinta Konağı'nda verilecek. Öğrenciler, mantık, sosyoloji, psikoloji, felsefe, edebiyat, dijitalleşme, tarih, sinema, müzik ve İngilizce gibi alanlarda uzman eğitmenlerden eğitim alacaklar. Sergiler, söyleşiler ve tiyatrolarla desteklenen eğitimler, öğrencilerin fikri gelişimini, eleştirel düşünme becerilerini ve toplumsal farkındalığını artırmayı hedefliyor. Son başvuru tarihi 25 Eylül.

ÜCRETSİZ EĞİTİM
Başkan Palancıoğlu, eğitimlerin ücretsiz olduğunu belirterek, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerini kayıt için https://ulakbel.melikgazi.bel.tr/WebBasvuru/mektepmelikgazibasvuruformu#/ linkini kullanmaya davet etti. Belediyenin eğitim projeleriyle gençlerin yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.







