Milletvekili Altınok, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile Türk futbolunu masaya yatırdı

SİYASET Yayınlanma : 24 Mart 2026 11:40 Düzenleme : 24 Mart 2026 11:40
Milletvekili Altınok, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile Türk futbolunu masaya yatırdı
Milletvekili Altınok, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile Türk futbolunun mevcut durumunu, altyapıyı ve Erzurum'un spor potansiyelini görüştü. Ziyarette Milli Takım forması hediyeleşildi.

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Selami Altınok, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu Riva'daki makamında ziyaret etti.

TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ DEĞERLENDİRİLDİ

Gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunun mevcut durumu, altyapı yatırımları, gençlerin spora teşvik edilmesi ve futbolun ülke genelinde daha da güçlendirilmesi gibi konular ele alındı. Bu kapsamda, Erzurum'un spor altyapısı, futbol kültürü ve Erzurumspor FK'nın Türk futbolundaki yeri de değerlendirildi.

ERZURUM'UN SPOR POTANSİYELİ VURGULANDI

Milletvekili Altınok, Erzurum'un sahip olduğu spor potansiyeline ve genç nüfusuna dikkat çekerek, şehrin spor yatırımları ve futbol altyapısının daha da geliştirilmesinin önemini vurguladı. Erzurumspor'un hem şehir hem de Türk futbolu için değerli bir kulüp olduğunu belirten Altınok, kulübün başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve Türk futbolunun gelişimine yönelik ortak temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ziyaretin anısına Milletvekili Altınok'a Milli Takım forması hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.