Milli heyecan dev ekranda yaşanacak: Kayseri'de Dünya Kupası coşkusu

EĞİTİM Yayınlanma : 09 Haziran 2026 12:57 Düzenleme : 09 Haziran 2026 12:57
Milli heyecan dev ekranda yaşanacak: Kayseri'de Dünya Kupası coşkusu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alan A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki dev ekranda yayınlayacak. Vatandaşlara sıcak ikramlar da sunulacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 24 yıl aradan sonra mücadele edeceği 2026 Dünya Kupası heyecanını vatandaşlarla paylaşmak için dev bir organizasyona imza atıyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne kurulacak dev ekranda yayınlanacak karşılaşmalarla Kayserililer, milli coşkuyu hep birlikte yaşayacak.

MİLLİ TAKIMA DEV DESTEK

Spor alanındaki vizyoner çalışmalarıyla tanınan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın önderliğinde, Spor A.Ş. aracılığıyla her yaştan vatandaşı sporla buluşturan faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda, Dünya Kupası'nda D Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımı'nın, Avustralya ile oynayacağı ilk grup karşılaşması, 14 Haziran Pazar günü Türkiye saati ile 07.00'de Kanada'nın Vancouver kentindeki BC Place Stadı'nda başlayacak. Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ise saat 06.30'da kapılarını açacak.

KONFORLU VE COŞKULU BİR ATMOSFER

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye'nin uzun yıllar sonra Dünya Kupası'nda yer almasının büyük bir gurur ve heyecan kaynağı olduğunu vurgulayarak, tüm Kayserilileri milli takımın yanında olmaya davet etti. Vatandaşların karşılaşmayı en konforlu ve coşkulu atmosferde takip edebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Büyükkılıç, etkinlik kapsamında sıcak çay, çorba ve simit ikramının da yapılacağını ekledi. Kayserililer, sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek milli takım heyecanını paylaşacak ve Dünya Kupası atmosferini hep birlikte soluyacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.