Miniklerden 19 Mayıs’a coşkulu kutlama

EĞİTİM Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 08:04 Düzenleme : 19 Mayıs 2026 08:04
Miniklerden 19 Mayıs’a coşkulu kutlama
Erzincan Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir etkinlikle kutladı ve kan bağışı kampanyası düzenledi.
Miniklerden 19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Erzincan Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı muhteşem bir etkinlikle kutladı.

Miniklerden 19 Mayıs’a coşkulu kutlama 1

COŞKULU GÖSTERİLER

Okul bahçesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Oğuz Kürşat Onay, açılış konuşmasında tüm öğrencilerin bayramını kutlayarak, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük ilgi gördü. Etkinlikte okul bandosu, kartal dansı ve halk oyunları sergilendi.

Miniklerden 19 Mayıs’a coşkulu kutlama 2

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Minik öğrencilerin performansları velilerden yoğun ilgi topladı. Ayrıca, Şehit Salih Ay İlkokulu yönetimi ile Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Veliler ve davetliler, okulda oluşturulan stantlarda kan bağışında bulunarak bu anlamlı etkinliğe destek verdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.