Modern çağın sorunu: Baba yoksunluğu

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 27 Aralık 2024 03:00
Modern çağın sorunu: Baba yoksunluğu
Akşehir İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "Modern Çağın Sorunu: Baba Yoksunluğu" konulu konferans düzenlendi.

cagin-sorunu-baba-yoksunlugu-2.jpg

Akşehir Kültür Merkezi'nde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci yaptı. Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, ailede etkin bir baba rolünün çocukların her türlü gelişimlerine olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek konferansa konuşmacı olarak katılım sağlayan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse'ye teşekkür etti.

cagin-sorunu-baba-yoksunlugu-4.jpg

Daha sonra İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse "Modern Çağın Sorunu: Baba Yoksunluğu" konulu konferans verdi. Rektör Köse konferansta, babaların aile içindeki rollerine, modern çağda bu rollerin neden zayıfladığına ve çocukların psikolojik gelişimi üzerindeki etkilerine dair kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Program, Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel'in İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse'ye hediye takdiminde bulunması ve Akşehir İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından engelli bireylere yönelik düzenlenen "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" temalı ödüllü "20 Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması"nın ödül töreniyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.