272 PMS Afyon Motosiklet Derneği, geleneksel hale getirdiği köy okulu ziyaretlerinin üçüncüsünü Gazlıgöl Belce İlkokulu'nda gerçekleştirdi. Yağmura rağmen yola çıkmayı göze alan motosiklet tutkunları, çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan yaşattı.
ETKİNLİKTE HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ
Daha önce iki farklı uzak köy okuluna ulaşan dernek, bu kez rotasını Gazlıgöl’e çevirdi. Sadece bir ziyaretle sınırlı kalmayan dernek üyeleri, okul bahçesini adeta bir bayram alanına dönüştürdü. Çocuklar için her detayın düşünüldüğü etkinlikte; süt, meyve suyu, pamuk şeker, patlamış mısır, gofret, kek ve çeşitli atıştırmalıklar dağıtıldı.
YAĞMURA RAĞMEN BAYRAM COŞKUSU
Okul bahçesinde yakılan ateşle hazırlanan sucuk ekmekler, hem çocuklara hem de katılımcılara bayram ziyafeti yaşattı. Yağmura aldırış etmeyen minikler, dernek üyeleriyle birlikte oyunlar oynayıp kıyasıya yarışarak bayramın tadını çıkardı. Program, ellerde bayraklar ve yüzlerdeki tebessümle çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.








