Nevşehir'de meydana gelen elim bir trafik kazası, yürekleri dağladı. Kayseri-Kırşehir karayolu üzerinde yaşanan olayda, bir otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Edinilen bilgilere göre, Ahmet Erten idaresindeki yabancı plakalı bir otomobil, Türkeli Beldesi Topaklı Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle önce orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, taklalar atarak yol kenarında durabildi. Kazanın dehşet verici boyutları, olay yerine intikal eden ekipleri bile sarstı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine hızla sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ACILAR BÜYÜK, UMUTLAR KÜÇÜK
Kaza yerinde yapılan ilk incelemelerde, otomobilde bulunan Fadime Ana Erten (60), Orhan Erten (38) ve Boran Erten (33) isimli üç kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Ahmet Erten ise yaralı olarak en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu trajik kaza, geride tarifsiz acılar bıraktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayın tüm detaylarının aydınlatılması bekleniyor.








