Nevşehir'de kadın kılığına giren hırsızlar kameradan kaçamadı

BÖLGE Yayınlanma : 17 Haziran 2025 15:10
Nevşehir'de kadın kılığına giren hırsızlar kameradan kaçamadı
Nevşehir’de çarşaf giyerek kadın kılığına giren iki erkek hırsız, girdikleri evden 45 bin lira çaldı. Güvenlik kamerasına yakalanan şüpheliler için polis ekipleri çalışma başlattı.

Nevşehir’in Sümer Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayı, ilginç görüntülerle gündeme geldi.

Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki erkek şahıs, çarşaf giyerek kadın kılığına girdi ve mahalledeki iki katlı bir binanın alt katındaki daireye girdi. Şüpheliler evde yaptıkları aramada yaklaşık 45 bin lira nakit parayı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Ev sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binadaki başka bir dairenin kapısının da levye ile zorlandığını tespit etti. Mahallede paniğe neden olan olay sonrası polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görüntülerde çarşaflı kılıkla dikkat çekmemeye çalışan hırsızların, mahalledeki evlerin kapılarını levye ile zorladığı anlar net bir şekilde yer aldı.

Polis, kimlikleri tespit edilmeye çalışılan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.