Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, geçirdiği rahatsızlığın ardından sağlık durumunun iyi olduğunu ve en kısa sürede görevine döneceğini bildirdi.
SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA
Dün gece Ordu'da rahatsızlanarak İstanbul'a sevk edilen ve tedavisi devam eden Başkan Güler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Çok şükür sağlığım yerinde." diyerek sevenlerine güvence verdi.
HEMŞEHRİLERE TEŞEKKÜR VE GÖREVE DÖNÜŞ VURGUSU
Güler, bu süreçte kendisini arayan, soran ve dualarıyla destek olan tüm Ordu halkına gönülden teşekkürlerini iletti. Tedavi sürecini hızla tamamlayarak Ordu için çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini belirten Güler, "Ordu'muz için yapacak daha çok işimiz, yürüyecek daha çok yolumuz var. İnşallah çok yakında yeniden sahada, sizlerle omuz omuza olacağız." ifadelerini kullandı. Başkan Güler'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.








