Ordu'da yürekler ağza geldi: Tek katlı ev alevlere teslim oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 03 Temmuz 2026 19:00 Düzenleme : 03 Temmuz 2026 19:00
Ordu'da yürekler ağza geldi: Tek katlı ev alevlere teslim oldu
Ordu Kumru'da tek katlı bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmazken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Ordu'nun Kumru ilçesinde sabaha karşı yürekleri ağza getiren bir yangın faciası yaşandı. Küçükakçakese Mahallesi'nde Ahmet Adaş'a ait tek katlı bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede tüm yapıyı sardı.

Ordu\

ALEVLER EVİ YUTTU

Edinilen ilk bilgilere göre, gece saatlerinde başlayan alevler, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Dumanların yükseldiğini gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Ekiplerin titiz ve hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın, büyük bir faciayı önlerken, ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

CAN KAYBI YAŞANMADI AMA MADDİ HASAR BÜYÜK

Yangında şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Ancak, Ahmet Adaş'a ait ev, alevlerin etkisiyle tamamen kül oldu. Yangının çıkış nedenine ilişkin olarak incelemeler başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.