Ormanda cansız bedeni bulunan genç mühendis için son veda

ASAYİŞ Yayınlanma : 07 Temmuz 2026 22:42 Düzenleme : 07 Temmuz 2026 22:42
Ormanda cansız bedeni bulunan genç mühendis için son veda
Safranbolu'da 18 gün süren arama sonrası ormanda ölü bulunan genç mühendis adayı Hamza Duras, sevenlerinin katıldığı törenle toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

Safranbolu'da 18 gündür süren arama çalışmalarının ardından ormanlık bir alanda cansız bedeni bulunan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Hamza Duras, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

UMUTLAR TÜKENİNCE KORKULAN OLDU

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hamza Duras'tan 35 gündür haber alınamıyordu. Geniş çaplı arama kurtarma ekipleri, 18 gün boyunca ilçenin ormanlık alanlarında titiz bir çalışma yürüttü. Ancak ne yazık ki çalışmaların sonunda Duras'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bu acı haber, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

SON VEDA GÖZYAŞLARIYLA YAPILDI

Emek Mahallesi Sultantepe Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, Hamza Duras'ın ailesi, yakınları, üniversiteden arkadaşları ve çok sayıda duyarlı vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Duras'ın naaşı, aile mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.