Osimhen geri döndü: 35 günlük hasret sona erdi

SPOR Yayınlanma : 22 Nisan 2026 23:03 Düzenleme : 22 Nisan 2026 23:03
Osimhen geri döndü: 35 günlük hasret sona erdi
Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, 35 günlük sakatlık maratonunu tamamlayarak Gençlerbirliği maçında sahaya döndü. Yıldız oyuncunun geri dönüşü, takım için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, uzun bir aradan sonra sahalara dönüş yaptı. Nijeryalı oyuncu, 35 günlük sakatlık sürecinin ardından Gençlerbirliği karşısında forma giyerek taraftarlarını sevindirdi.

SAHALARA DÖNÜŞ SEVİNCİ

Sarı-kırmızılıların 27 yaşındaki Nijeryalı santrforu Victor Osimhen, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Gençlerbirliği ile oynanan mücadelede oyuna sonradan dahil oldu. Bu dönüş, Osimhen'in 18 Mart'ta Liverpool ile oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında sağ kolunun kırılmasının ardından gerçekleşti. Ameliyat geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalan Osimhen, bu süreçte ligde oynanan Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor ve kupadaki Gençlerbirliği karşılaşmalarında forma giyememişti.

35 GÜNLÜK SAKATLIK SONA ERDİ

Oyunun 78. dakikasında Renato Nhaga'nın yerine oyuna giren Victor Osimhen, 35 günlük bekleyişin ardından yeşil sahalara adım attı. Bu geri dönüş, hem futbolcu hem de Galatasaray camiası için büyük bir moral kaynağı oldu. Osimhen'in sahalara dönmesiyle birlikte forvet hattındaki güçlenen Galatasaray'ın performansı merakla bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.