Osmangazi Belediyesi, YAYKOOP (Yayıncılar Kooperatifi) iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Osmangazi Kitap Fuarı'nın 5’inci gününde yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

LOSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI ETKİSİ
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında gerçekleştirilen fuar, kentin farklı noktalarından kitapseverleri bir araya getirdi. Gazeteci Özlem Gürses'in moderatörlük yaptığı söyleşide, ülkenin sosyo-ekonomik durumu ile kadınların üstlendiği sorumluluklar gibi konulara dikkat çekildi.

ÖZLEM GÜRSES'İN DUYGULARI
Bursa'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Gürses, “Bursa’ya bir vesile bulup gelmeyi çok seviyorum. Bursa’yı, Bursalıları çok seviyorum. Benim için bu bir kavuştay demek aslında” dedi. Özlem Gürses, geçmişteki moral değerlerin gün gelip yeniden değer kazanacağına inandığını belirtti. Ayrıca, bilim kadınlarıyla tanıştığını ve onların başarılarının önemine vurgu yaptı. Fuarda yer alan yazarlar Barış İnce, Aylin Balboa ve İsmail Güzelsoy da dinleyicilerle buluşarak eserlerini tanıttı.







