Perşembe Belediye Başkanı Albayrak: 'İlçemizi geleceğe taşımak için kararlıyız'

YAŞAM Yayınlanma : 09 Kasım 2025 19:52 Düzenleme : 09 Kasım 2025 19:52
Perşembe Belediye Başkanı Albayrak: 'İlçemizi geleceğe taşımak için kararlıyız'
Başkan Cihat Albayrak, Cittaslow toplantısında Perşembe'nin uluslararası başarılarını vurguladı ve ilçeyi daha ileriye taşımak için kararlılık mesajı verdi.
Perşembe Belediye Başkanı Albayrak: 'İlçemizi geleceğe taşımak için kararlıyız'

Ordu’nun Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Hollanda’nın Borger kentinde gerçekleşen Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Toplantısına katıldı.

İLÇEMİZ ULUSLARARASI ARENADA TEMSİL EDİLDİ

Başkan Albayrak, toplantıda ilçenin sakin yaşam kültürü, doğallığı ve düzenli şehir yapısının uluslararası arenada örnek gösterilmeye devam ettiğini ifade etti. Albayrak, "Bu değerlere sahip çıkmak ve ilçemizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA GÖRÜŞMELERİ

Toplantıda, sürdürülebilir enerji uygulamaları, denizlerin temizliği, turizmde kalkınmayı destekleyen projeler, Avrupa hareketlilik ağı ve bisiklet altyapısının geliştirilmesi gibi konular üzerinde önemli görüşmeler yapıldığını belirten Albayrak, ayrıca öğrencilerin Avrupa ile daha güçlü bağlar kurmasını sağlayacak dönüşüm projeleri hakkında da verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini aktardı. Albayrak, Türkiye’den Cittaslow ağına yeni katılan Demre Belediyesi’ni de tebrik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.