Pınarhisar'da maneviyat dolu sabah namazı buluşması: Hacıfaklı Köyü Camii'nde coşkulu katılım

YAŞAM Yayınlanma : 30 Kasım 2025 16:21 Düzenleme : 30 Kasım 2025 16:21
Pınarhisar'da maneviyat dolu sabah namazı buluşması: Hacıfaklı Köyü Camii'nde coşkulu katılım
Pınarhisar'da geleneksel sabah namazı buluşması Hacıfaklı Köyü Camii'nde yapıldı; protokol ve vatandaşların katılımıyla manevi bir atmosferde gerçekleşen program çorba ikramıyla sona erdi.
Pınarhisar'da maneviyat dolu sabah namazı buluşması: Hacıfaklı Köyü Camii'nde coşkulu katılım

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde her hafta düzenlenen ve artık bir gelenek haline gelen sabah namazı buluşmaları, bu hafta Hacıfaklı Köyü Camii'nde gerçekleştirildi. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayarak manevi bir atmosferde devam etti.

PROTOKOL VE VATANDAŞLARDAN YOĞUN KATILIM

Etkinliğe Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Uluçınar, İlçe Vaizi Muhammed Hanefi Aktaş, din görevlileri ile birlikte Pınarhisar ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş iştirak etti. Katılımcılar, sabahın erken saatlerinde camiye gelerek bu anlamlı buluşmada bir araya geldi.

MANEVİ PAYLAŞIM VE İKRAMLA SONA ERDİ

Program, tesbihat, vaaz ve duaların ardından sona erdi. Buluşmanın bitiminde ise tüm cemaate sıcak çorba ikram edildi. Bu tarz etkinliklerin toplumsal manevi birlikteliği güçlendirdiği vurgulanırken, önümüzdeki haftalarda farklı köylerde benzer buluşmaların devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.