Aydın'ın Karacasu ilçesinde trajik bir olay meydana geldi. 63 yaşındaki Kamil Kulaksız, emniyet amiri olan oğlunun ruhsatlı silahı ile kendini vurdu.
OLAYIN DETAYLARI
Olay akşam saatlerinde, Denizli'de yaşayan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Kamil Kulaksız'ın, yaklaşık bir ay önce Karacasu'da emniyet amiri olan oğlu M. Kulaksız'ın evine yerleşmesiyle başladı. İddiaya göre, Kamil Kulaksız, oğlunun evinde dolabın üzerinde saklanan ruhsatlı tabancaya ulaştı. Komşuların silah sesi duyduktan sonra yaptığı ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
CENAZE OTOPSİ İÇİN GÖNDERİLDİ
Polisle birlikte eve giren sağlık ekipleri, 63 yaşındaki Kamil Kulaksız'ın ateşli silahla yaralanarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Karacasu Kaymakamı İsmail Battal da olay yerinde incelemelerde bulunurken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Kamil Kulaksız’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.








