Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kurban Bayramı'nı kutlamak için mahalleleri dolaşarak hemşehrileriyle bir araya geldi.

HER SOKAKTA BAYRAM SEVİNCİ
Kurban Bayramı boyunca ilçenin tüm mahallelerinde gerçekleştirilen gezi programında, Başkan Çetin cadde cadde dolaşarak vatandaşların bayram coşkusunu paylaştı. "Pursaklar’ımızın her sokağında, her mahallesinde bu güzel atmosferi birlikte yaşamanın huzurunu yaşıyoruz" diyerek, bayramın yardımlaşma ruhunu vurguladı.

KOMŞULUK İLİŞKİLERİ GÜÇLENİYOR
Çetin, Kurban Bayramı'nın ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, komşuluk ilişkilerinin güçlendiği özel bir dönem olduğunu belirtti. "Bayramlar, kırgınlıkların unutulduğu, gönüllerin birleştiği özel zamanlardır. Bizler de hemşehrilerimizle bir arada olmaya büyük önem veriyoruz" diyerek, bayramın anlamını dile getirdi. Ayrıca, esnaflarla sohbet edip iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Çocuklarla ilgilenen Çetin, onlara çeşitli hediyeler vererek bayram sevincini artırmaya çalıştı. Yaşlı vatandaşlarla da ilgilenerek onların hayır dualarını almayı ihmal etmedi. Gün boyunca samimi görüntüler veren Çetin, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi.







