Rektör Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası'nda önemli incelemelerde bulundu

EĞİTİM Yayınlanma : 26 Temmuz 2026 05:37 Düzenleme : 26 Temmuz 2026 05:37
Rektör Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası'nda önemli incelemelerde bulundu
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası'ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası'nda devam eden çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi almak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası\

YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Ziyareti sırasında Rektör Kırışık, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Solmaz ile Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ufuk Karadavut ve Dr. Öğr. Üyesi Aybala Cebecik Özcan'ın yanı sıra Fakülte Sekreteri Hakan Cebeci ile bir araya geldi. Burada, binada yürütülen çalışmalar ve gelecekteki düzenlemeler hakkında kapsamlı bir bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kırışık, Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası\

İNCELEME VE DEĞERLENDİRME

Ziyaretinin bir parçası olarak Kırışık, Ek Hizmet Binası'ndaki spor salonunda yapılması planlanan düzenlemeleri yerinde inceledi. Ayrıca, uygulama alanlarına giderek mevcut durumları değerlendirdi. Yemekhaneyi de ziyaret eden Rektör Kırışık, binanın dış cephesindeki yenileme çalışmalarını da dikkatle gözlemledi. Karabük Üniversitesi, eğitim ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik projelerini sürdürürken, fiziki alanların ihtiyaçlara göre iyileştirilmesini de hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.