Sakaryaspor'un son saniye golüyle İstanbulspor'la puanları paylaştığı maç sonrası teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar

SPOR Yayınlanma : 04 Nisan 2026 22:07 Düzenleme : 04 Nisan 2026 22:07
Sakaryaspor'un son saniye golüyle İstanbulspor'la puanları paylaştığı maç sonrası teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar
Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor, İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. İstanbulspor teknik sorumlusu puanla mutlu olduğunu belirtirken, Sakaryaspor teknik direktörü ise 3 puanı hak ettiklerini söyledi.

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor, evinde İstanbulspor ile 2-2 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik sorumluları mücadeleyi değerlendirdi.

Sakaryaspor\

İstanbulspor'dan Puan Sevinci ve Sakatlık Endişesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, zorlu Sakarya deplasmanına puan alma hedefiyle geldiklerini belirtti. Maçta 2-1 öne geçmelerine rağmen ev sahibi ekibin baskısına cevap vererek beraberliği yakaladıklarını ifade eden Öztürk, sakatlıklar nedeniyle tam kadro olamamalarına rağmen sahadan bir puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Öztürk, kalan maçlarda da puanlar toplayarak ligde kalmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü: "3 Puanı Hak Ettiğimiz Bir Maçtı"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ise kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maçtan galibiyetle ayrılamadıkları için büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Maça ön alan baskısı ve oyunu domine etme planıyla başladıklarını anlatan Dalcı, pozisyon üreten ve coşkulu bir oyun sergilediklerini ancak iki gol yemiş olmalarına üzüldüğünü belirtti. Dalcı, ligin sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.