Salihli'de kadına şiddetle mücadele için kurumlar bir araya geldi

YAŞAM Yayınlanma : 08 Aralık 2025 23:49 Düzenleme : 08 Aralık 2025 23:49
Salihli'de kadına şiddetle mücadele için kurumlar bir araya geldi
Salihli'de kadına yönelik şiddetle mücadele ve çocuk koruma çalışmalarını değerlendirmek için ilçe koordinasyon kurulu toplandı, iş birliğini güçlendirecek adımlar görüşüldü.

Salihli ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

TOPLUMSAL BİLİNCİN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Sosyal Hizmet Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadelede kamuoyu farkındalığının artırılması, toplumsal bilincin güçlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

MEVCUT ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda ayrıca ilçede kadına yönelik şiddet ve çocuk koruma alanında yürütülen mevcut çalışmalar değerlendirildi. Kurumların daha etkin ve koordineli bir şekilde hareket etmesini sağlayacak yeni adımlar görüşüldü. Görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla toplantı sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.