Samsun'da akrabasını iki kez ezerek öldüren sanığa 18 yıl hapis cezası verildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Temmuz 2026 19:59 Düzenleme : 16 Temmuz 2026 19:59
Samsun'da akrabasını iki kez ezerek öldüren sanığa 18 yıl hapis cezası verildi
Samsun'da akrabasını iki kez ezerek öldüren Uğur Yılmaz, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın kaza olduğunu savunan sanığın itirazı kabul edilmedi.

Samsun'da meydana gelen trajik bir olayda, akrabasını otomobiliyle iki kez ezerek ölümüne sebep olan sanık, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun\

Olayın detayları

9 Temmuz 2025 gecesi, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde Atatürk Kültür Merkezi'nin arkasında, alkol alan Uğur Yılmaz (33) ile Mehmet Kalay (39) arasında bir kavga çıktı. Kavganın ardından Uğur Yılmaz, kullandığı araçla Mehmet Kalay’a çarptı ve ardından geri dönerek ikinci kez üzerinden geçti. Ağır yaralanan Kalay, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yargılama süreci

Olayın ardından, Uğur Yılmaz'ın 19 suç kaydı olduğu öğrenildi ve kendisi, cinayet soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Yapılan yargılama sürecinde Uğur Yılmaz, olayın bir kaza olduğunu savundu. "Kesinlikle kaza oldu. Bilerek öldürmedim," dedi. Davanın karar duruşmasında mahkeme, Uğur Yılmaz'ı 18 yıl hapis cezasına çarptırırken, diğer sanık Mevlüt Yılmaz ise beraat etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.