Samsun'da Kabotaj Bayramı'nın 100. yılı coşkuyla kutlandı

MAGAZİN Yayınlanma : 01 Temmuz 2026 13:17 Düzenleme : 01 Temmuz 2026 13:17
Samsun'da Kabotaj Bayramı'nın 100. yılı coşkuyla kutlandı
Samsun'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 100. yılı, coşkulu etkinliklerle kutlandı. Deniz şehitleri anıldı ve katılımcılar deniz turu yaptı.
Samsun'da Kabotaj Bayramı'nın 100. yılı coşkuyla kutlandı

Samsun’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, Kabotaj Kanunu’nun Türk denizciliği açısından taşıdığı önem vurgulandı ve deniz şehitleri anıldı.

Samsun\

DENİZLERDE TİCARET HAKKI

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Samsun’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. 'Samsunum 1' adlı gemide başlayan etkinlikte saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, deniz şehitlerinin anısına Samsun Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir ve diğer yetkililer denize çelenk bıraktı ve dua etti.

Samsun\

COŞKULU KUTLAMA

Samsun Bölge Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur, törende yaptığı konuşmada, bu yıl 100. yıl dönümü olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı halkın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladıklarını belirtti. Denizciliğin paydaşları ve denize hizmet edenlerin katıldığı etkinlikte, vatandaşlar etkinliği ilgiyle takip etti. Etkinlik, Samsunum 1 gemisi ile düzenlenen deniz turu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.