Samsun'da kavgada silahlı yaralama: Şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 19 Haziran 2026 23:18 Düzenleme : 19 Haziran 2026 23:18
Samsun'da kavgada silahlı yaralama: Şüpheli tutuklandı
Samsun'un Atakum ilçesinde bir kavgada yaralanan kişi sonrası gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen bir kavga, silahlı yaralamayla sonuçlandı. Olay, Körfez Mahallesi'nde yaşandı ve burada B.Ç. adındaki bir kişi silahla yaralandı.

Samsun\

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından hemen harekete geçti. Yaralama olayının şüphelisi olarak belirlenen Ş.U., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ş.U., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Samsun\

MAHKEME TUTUKLAMA KARARI VERDİ

Çıkarıldığı mahkeme, Ş.U.'nun tutuklanmasına karar verdi ve şüpheli, Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.