Samsun'da polis ekipleri, Atakum ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda bir evde adeta uyuşturucu deposu buldu. Ekiplerin titiz takibi sonucu belirlenen adrese yapılan baskında, yatak odasına istiflenmiş 103 bin 308 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

UYUŞTURUCU TİCARETİNE BÜYÜK DARBE
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik haftalar süren bir takip yürüttü. Gelen ihbarlar ve alınan istihbarat doğrultusunda, şüphelilerin kimlikleri ve adresleri tek tek belirlendi. Ardından harekete geçen ekipler, şok bir operasyonla suçüstü yaptı.

BEŞ KİŞİ GÖZALTINDA
Operasyonda M.S. (24), T.Ş. (28), G.Ç. (28), Y.Ş. (33) ve A.Ç. (63) isimli beş kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda uyuşturucu hapların yanı sıra 1,53 gram sentetik kannabinoid de bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında soruşturma başlatılırken, ele geçirilen maddelere de el konuldu. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.







