Samsun'un İlkadım ilçesinde, şehir içi ulaşımın önemli bir parçası olan halk otobüsü ile bir otomobilin karıştığı feci kaza, 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

ÇARPIŞMANIN BÜYÜKLÜĞÜ GÜVENLİK GÜÇLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ
Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nin hareketli caddelerinden Fuar Caddesi'nde, saatlerin henüz erken bir vaktinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Ekrem Doğanay'ın direksiyonunda bulunduğu 55 ASC 116 plakalı otomobil, Adnan Düzgün'ün kontrolündeki 55 ATT 112 plakalı Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çarşamba Özel Halk Otobüsü ile kontrolsüz bir şekilde çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisiyle, otomobil sürücüsü Ekrem Doğanay'ın yanı sıra, her iki aracın içinde bulunan toplam 6 kişi daha yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE TAŞINDI, SORUŞTURMA BAŞLADI
Kazanın duyulması üzerine, olay yerine derhal polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Samsun'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini ve sorumlularını belirlemek amacıyla kapsamlı bir inceleme başlattı. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin değerlendirilmesi bekleniyor.







