Samsun kıyılarında yürekler ağza geldi: Bir kişi denizde ölümle pençeleşiyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Temmuz 2026 16:54 Düzenleme : 12 Temmuz 2026 16:54
Samsun kıyılarında yürekler ağza geldi: Bir kişi denizde ölümle pençeleşiyor
Samsun Atakum'da denizde boğulma tehlikesi geçiren 45 yaşındaki bir kişi, deniz polisi tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde denize giren 45 yaşındaki bir vatandaş, boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Talihsiz şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Samsun kıyılarında yürekler ağza geldi: Bir kişi denizde ölümle pençeleşiyor 1

KIYIDA YAŞANAN PANİK ANLARI

Olay, Adnan Menderes Bulvarı Körfez mevkii sahilinde yaşandı. Denize giren ve kimliği M.Ö. olarak belirlenen 45 yaşındaki şahıs, bir süre sonra suda çırpınmaya başlayınca çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Panik anlarının yaşandığı olayda, anında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye ivedilikle sağlık ve deniz polisi ekipleri sevk edildi.

DENİZ POLİSİNDEN NEFES KESEN KURTARMA

Olay yerine ulaşan Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri, suya girerek M.Ö.'yü sudan çıkardı. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra yaralı şahsı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakletti. Hastanede tedavi altına alınan M.Ö.'nün durumunun ciddiyetini koruduğu ve ağır yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.